Att ha ett företag är en sak, att hitta kunder och få igång sin försäljning är en annan. Det finns en mängd hjälpmedel när det kommer till marknadsföring och du behöver fundera över vilka vägar som passar dig och ditt företag bäst. Att göra din logga välkänd är dock ett bra sätt att locka nya kunder och därmed öka din försäljning.

Nå ut till dina kunder

När du sätter upp ditt företag och ska inreda lokaler, eller om du redan är etablerad och vill uppdatera din inredning och ditt kontorsmaterial, är det aldrig fel att slå två flugor i en smäll och samtidigt märka en del produkter med din logga. På Fröbergs finns ett stort utbud av produkter till ditt företag, allt från skyltar och entrémattor till planeringstavlor och stämpelur, men även produkter för minskad smittspridning. Allt det här och en mängd fler saker kan du få med din företagslogga på. Tar du emot kunder i lokaler finns all anledning att erbjuda loggade gratisprodukter som pennor eller konferensblock, men såklart kan dessa produkter också placeras på andra platser där potentiella kunder kan se dem. Allt handlar om att sprida ett gott rykte, få folk att känna igen din logga och i slutänden tänka på just ditt företag när de behöver det du erbjuder.

Sprid ett gott rykte

Försäljning är A och O i ett företag eftersom det är det som gör att företaget går runt ekonomiskt och kan fortsätta. Oavsett om du säljer produkter eller tjänster kan spridningen av din företagslogga vara ett riktigt bra sätt att stärka din försäljning. Var också noga med att sprida ett gott rykte så att kunderna förknippar dig och ditt företag med något positivt, med perfekt kundservice och smidiga köp. Det är då de vill återvända, och ser de din logga i olika sammanhang blir det en god påminnelse om vart de ska vända sig. Så underskatta inte värdet av logomärkta produkter då de på ett väldigt smidigt sätt arbetar för dig och hjälper dig nå ut till kunderna.

av kalle